flag_fr flag_enflag_se

Välkommen till Frankrike, Bretagne och Chateau du Grand Val

För semester, bröllop, konferens och golf. Château du Grand Val är ett vackert litet slott med anor från 1400-talet och med en hänförande utsikt över dalen och byn. Charmigare än en lägenhet, större än en villa, personligare än ett hotell. Hyr ett helt slott i Frankrike, Bretagne eller några av de vackra slottsbyggnaderna i parken. Rå om er själva helt på egen hand eller välj till precis det du vill. Frukost? Stjärnkock? All inclusive? Läs mer om Vårt koncept.

Chateau de Grand Val, Brittany France - Slottet Hotel

Château du Grand Val är inget pampigt Versailles-slott, men desto mer charm och franskt gemyt. Matsalen har en fantastisk eldstad från 1400-talet. Salonger, bibliotek och sovrum med träpaneler och målningar från 1700-talet. (500 kvm. För upp till 15 pers.)
Läs mer..

Chateau de Grand Val, Brittany France - Stora Parkhuset Hotel

Ett vackert och charmigt renoverat hus från slutet av 1700-talet. Bottenvåning med ett stort kök och vardagsrum med skjutpartier mot parken. Tre sovrum, dusch och badrum. Bara 25m till poolen. (140 kvm. För upp till 8 pers.)
Läs mer..

Chateau de Grand Val, Brittany France - Lilla Parkhuset Hotel

Ett vackert och charmigt renoverat stenhus från slutet av 1700-talet. Bottenvåning med vardagsrum och kök i ett och med uteplats i slottsparken. Två sovrum och dusch. Bara 25m till poolen. (60 kvm. För upp till 4 pers.)
Läs mer..

Chateau de Grand Val, Brittany France - Grindhuset Hotel

Ett vackert beläget stenhus med rustika takbjälkar och golvtiljor i ek. Tre sovrum och en bottenvåning stor med stor öppen spis som delar av matsal och kök. Ett stenkast från poolen. (140 kvm. För upp till 8 pers.)
Läs mer..

INTRESSEANMÄLAN
Fyll i bokstäverna i fältet nedan.
captcha

Önskat datum
Fr. o. m:

T. o. m:

Jag önskar hyra:
SlottetStora ParkhusetLilla ParkhusetGrindhuset

Aktivitet
KonferensBröllop & FestSemester

Se filmen: Château du Grand Val ”Love at First Sight”

Chateau de Grand Val, Brittany France - Semester Holiday

Semester på Grand Val: Nära till det mesta

Château du Grand Val och byn Combourg ligger nära äventyret och sevärdheterna. Stränderna för Dagen D, Calvados, Loiredalen, seafood i Cancale, Mont Saint-Michel, Saint-Malo, Jersey med mera är perfekta dagsutflykter. Inom en radie av fyra mil runt slottet finns det alltid mycket att se.

Här finns mer att läsa.

Se bildgalleriet här.

Cassandra and Krister (Made by Martina Lundborg)

Bröllop och fest

Vackert som i sagan när kärleken spirar. Vårt charmiga slott har ett eget kapell, den vackraste festsalen, grönskande ängar, tre dammar, två små roddbåtar och en egen källa. Vi koordinerar allt från blommor och håruppsättningar till präst, fotografering, musik och sång.

Läs mer om Bröllop i Frankrike.

Se bildgalleriet här.

Se filmen: Anja & Peter →

Se filmen: Solenn Heussaff och Nico Bolzicos bröllop på Grand Val →

Se filmen: Anna & Damir (Made by www.lovebyemelie.se) →

Klicka för att se bildspelet från bröllopet mellan Hannah & Benjamin på Grand Val

Jaga på Grand Val i höst

Ta med dina jaktkamrater till oss i Bretagne på en garanterat unik upplevelse. Varje år i slutet på september till slutet av december arrangerar vi jakter på olika typer av vilt på och runt slottet. Nyfiken? Läs mer om vårt jaktarrangemang här. Se bildgalleriet här.

BÖRJA HÖSTEN ELLER VÅREN MED EN SPÄNNANDE GOLFRESA TILL BRETAGNE

För fjärde säsongen i rad är det nu dags igen. Boka dig och dina vänner till vårgolfen på Château du Grand Val
Precis som alltid siktar på att vara ett litet exklusivt gäng på 12 glada golfare.

Ring eller maila vår reseguide Kent Örstål om tider, upplägg och kostnader:
0708-83 31 09 eller kent@kewax.se

Läs mer om våra golfresor.

Chateau de Grand Val, Brittany France - Golf

YOGA I VÄRLDSKLASS PÅ GRAND VAL

Momondo listar Grand Val till en av världens sju bästa Yoga retreater i världen. Anmäl dig på www.thesoulspace.com till någon av sommarens retreat i juni/juli 2020.

Med The Soul Space vill vi skapa en plats där du helt ska kunna släppa vardagen och totalt få fokusera på dig själv. Inte det yttre utan det inre. Hela vårt upplägg är skapat för att ge dig harmoni och lugn för att utforska dig själv genom spännande spirituella metoder. The Soul Space är inte bara en meditationskurs, yogaretreat eller hälsodetox utan en totalupplevelse för kropp, sinne och själ.

”Teamet på plats är av yttersta världsklass och Josefines passion och nyskapande färgar lekfullt av sig på yoga- & meditationsklasserna.”

”Grand Val är som skapat för fantastiska yoga-sessions och harmonisk meditation. Otroligt charmigt och läskande.”

Nyfiken? Klicka på filmen eller gå in på www.thesoulspace.com och läs mer om Soul Space retreats.

VI ARRANGERAR GOLFRESOR ÅRET OM FÖR DIG OCH DINA VÄNNER

Varje vår och höst arrangerar vi golfresor till Château du Grand Val. Gröna fairways och sol som värmer året om. Cafémöbler som aldrig tas in och 7 golfbanor som aldrig stänger och sällan har provisoriska greener, alla i närheten av slottet. Restauranger och seafood i världsklass. Ring så berättar vi mer.

Läs mer om våra golfresor.

Chatea du Grandval Bretagne France - Sport & Fritid

Chateau de Grand Val, Brittany France - Bed & Breakfast Hotel

Bed & Breakfast vår och höst

Får du inte med dina vänner så du kan boka hela slottet eller något av våra andra hus, så är du välkommen på Bed & Breakfast hos oss. Tänk på att du måste reservera rummet i förväg.

Klicka här och läsa mer om Bed & Breakfast.

Se bildgalleriet här.

Boken om Grand Val

Från dröm till verklighet. Två svenska familjer bilar runt i 1980-talets Frankrike på sina semestrar. Man älskar uppleva allt vad landet ger – mat, dryck och kultur. På en av resorna beslutar man sig plötsligt för att köpa ett slott och efter ett antal års letande hittar man Chateau du Grand Val i Bretagne. Ett “fynd” som skulle förändra hela deras liv i grunden

Vi får följa med på en inspirerande resa i ord och bild om hur man med kärlek, inspiration och mycket vilja kan göra en dröm till verklighet.

15.00Lägg i varukorg

Ett slott ska vi ha!

Promenera i den franska romantikens vagga. ”Le berceau du romantisme”

Skogarna runt Combourg var författaren Francois-René de Chateaubriands främsta inspirationskälla, den franska romantiken fader.

“Det var i skogarna kring Combourg som gjorde mig till det jag är, där jag började känna den första känslan av livsleda som följt mig genom livet och som varit min plåga och min lycka.”

Vårt samarbete med SLU Alnarp och Gunnebo slott gör att vi nu kan erbjuda alla våra gäster en chans att promenera i Chateaubriands fotspår.

Ta en tur i vår valnötsskog och följ stigarna längs våra dammar och källor.

Vilt, vackert och spännande, precis som den franska romantiken ville att vi skulle uppleva naturen.

Klicka för att se karta eller kopiera kartan.

Marie och Roland Nilsson d’Aubigné

Det svenska paret Marie och Roland Nilsson d’Aubigné spenderade fyra år letandes efter det perfekta slottet. I början av 90-talet fann de sin dröm, Château du Grand Val. En egendom med fantastiska möjligheter. Ett charmigt slott med en spännande historia. Efter många års arbete med slottet, kringliggande byggnader och kapell kan Château du Grand Val nu ta emot över trettio gäster. Med ovanligt personlig service har slottet blivit ett populärt resmål för bröllops- och festfolk, konferensgäster, semesterfirare och golfare. Se bilderna. Läs artiklarna. Titta in i gästboken.

Chateau de Grand Val, Brittany France - Hyra slott i Frankrike

Översikt

Kontakta oss

Château du Grand Val

35 270 Combourg

Bretagne, France

Tel: +46 (0)705-53 26 20+33(0)643 36 64 75

Email: info@grandval.nu

Facebook  Facebook Tripadvisor

LONELY PLANET

Recommandé par Lonely Planet

OLIVER´S TRAVELS

Top recommended property 2014 awarded to the most popular & well reviewed property