VI HJÄLPER DIG ATT SÄTTA IHOP ÅRETS GOLFRESA FÖR DIG OCH DINA VÄNNER

Tyvärr har inte vi Normander, som Fransmännen kallar oss, fattat hur fint det är i Bretagne under våren och hösten. Alla slåss om veckorna under högsäsong, juni, juli, augusti och september. Men faktum är att våren här börjar redan i februari och efter sommaren kommer en lång härlig höst. Gröna gräsmattor och sol som värmer året om. Cafémöbler som aldrig tas in och golfbanor som aldrig stänger eller har provisoriska greener. Restauranger och seafood i världsklass.

HYR DITT EGET SLOTT ELLER BO I NÅGOT ANNAT AV VÅRA CHARMIGA HUS

Att bo hos oss på Grand Val och spela golf på någon av de sju banor som finns i närheten är en fantastisk upplevelse. – En för varje dag om man så vill. Seaside banor, parkbanor, slottsbanor det är bara att välja. Att det sedan är lite folk och en greenfee som i Sverige är inte heller fel.

Antingen tar du själv dina golfvänner under armen och kommer hit eller så anmäler du dig till vår golfarrangör Kent Örstål.

Kent känner till Grand Val och allt runt golfen och andra sevärdheter. Hans uppgift är att se till så ni får ut maximalt under vistelsen.

Klicka för att se banor runt Grand Val

Ring Kent Örstål på 0708 – 83 31 09 så berättar han mer om årets golfresor

Eller skicka ett mejl till kent@kewax.se

Översikt

Kontakta oss

Château du Grand Val

35 270 Combourg

Bretagne, France

Tel: +46 (0)705-53 26 20+33(0)643 36 64 75

Email: info@grandval.nu

Facebook Facebook Tripadvisor

LONELY PLANET

Recommandé par Lonely Planet

OLIVER´S TRAVELS

Top recommended property 2014 awarded to the most popular & well reviewed property