Sagobröllop på ett slott i vackra Bretagne

Det sagolika slottet Château du Grand Val i Bretagne vid Frankrikes mest spännande kust erbjuder en förförisk miljö, ljuvlig utsikt och grönskande ängar. Här finns fransk romantik när den är som allra bäst. Går du i giftastankar kan Château du Grand Val vara den perfekta miljön för era mest minnesvärda dagar.

Bröllop i Bretagne på slottAtt gifta dig med den du älskar, att fira kärleken med nära och kära, det är stort och speciellt. Just därför vill familjen bakom Château du Grand Val i Bretagne hjälpa er att göra det på allra bästa sätt.
– Låt drömmen bli verklighet, konstaterar Marie Nilsson d’Aubigné som är bröllopsplanerare med många års erfarenhet av att arrangera stora och små bröllop. Hon är svenska och driver slottet tillsammans med sin man Roland och det var i början av 90-talet som de gjorde slag i saken och flyttade till Frankrike för att realisera sin dröm – att leva, verka och bo på ett anrikt slott i Frankrike.

Château du Grand Val är ett vackert slott med ett eget litet kapell för er vigsel. Slottet har charmerande salonger, bibliotek, matsal och vackra sovrum. Bredvid slottet ligger Rosenhuset med sin förtjusande sal som bjuder in till en högtidlig festmåltid och såklart – till festernas fest! – Rosensalen från 1700-talet är välbevarad och varsamt renoverad, med kristallkronor, antika terrakottagolv, öppen spis och granitväggar som får den franska charmen att gnistra.

Marie och Roland och deras medarbetare kan hjälpa till med allt ni önskar. – Vi hjälper er med franska mästerkockar som med säsongens bästa råvaror tillagar en festmåltid som ni sent ska glömma. Vi garanterar er ett bröllop utöver det vanliga. Château du Grand Val är ett litet slott men med stora möjligheter för er speciella dag, konstaterar Marie och fortsätter:
– Luta er tillbaka, vi gör det enkelt för er. Vi har många års erfarenhet när det gäller att koordinera, planera och ta hand om alla praktiska detaljer. Detaljer är ofta det som skiljer ett bra bröllop från ett alldeles magiskt…

Frisören, floristen, fotografen m.fl
Utifrån bröllopsparets önskemål kan Château du Grand Val ordna med allt du tänkas kan, en proffsig fotograf eller filmare som förevigar, brudbuketten, vacker dukning och dekorationer. Eller varför inte landa med helikopter i slottsparken. – Vi hjälper er med bröllopstårta, häst och vagn, en präst som viger er i vårt eget kapell, musik, professionell hårstylist och givetvis skicklig servicepersonal. Önska fritt så ser vi till att
ni blir mer än nöjda, säger Marie.

För stora och små sällskap
Château du Grand Val är intimt och personligt. Här bor hjärtat av familjen förnämligt tillsammans med upp till 35 gäster. – För större sällskap rekommenderar vi bra närliggande hotell. Vi löser det mesta och med 14 års erfarenhet har vi kontaktnät för att lösa alla tänkbara önskningar – allt för att ni ska få härliga dagar som ni minns för alltid. Och sist men inte minst säger Marie: – Du får mycket
mer för pengarna här i Bretagne om du jämför med liknande upplägg i Sverige.

Citat från tidigare gäster:
“Nu har vi kommit hem efter två FANTASTISKA veckor i Frankrike. Allt har varit underbart! Tusen tack för all hjälp i samband med vårt bröllop. Det var allt som vi hade förväntat oss och mycket, mycket mer!”

”Jag och Ida har i efterhand kommit fram till att det var den bästa helgen i vårt liv och vi hade inte velat ändra på något. Tack för all hjälp från er sida! Utan er hade det inte gått lika smärtfritt. Vi kommer att återkomma till Grand Val i framtiden 🙂

” Thank you again for all that you did to make our wedding a wonderful and memorable event. It turned out to be everything we had hoped for and more. You were absolutely fabulous to work with and made everything easy for us – even from a distance. We hope to see you again in the future, may be for an anniversary party.”

”We’ve been back a week now and back into the daily routine, but I just wanted to write to let you know how much we enjoyed our week at Grand Val. Thanks so much for your warm welcome. We had absolutely everything we needed and the Gatehouse was perfect for us. I can’t think of anything that would have made it better. All our family thoroughly enjoyed the week’s holiday together. It’s a rare occasion that we can be all together just having fun.
I know Andy wrote ‘Wow!’ in the guest book and it is difficult to find words to say just how special our stay was.
We wish you all the best and every success with your continued venture at the chateau.”