Drömkonferens på ett slott i Bretagne

Bretagne är de många sagornas och legendernas plats i Frankrike. I denna historiska och mytomspunna del av Europa har man hållit viktiga och avgörande möten i alla tider. Det är den idealiska miljön för att inspireras och odla ny energi tillsammans. På det pittoreska slottet Château du Grand Val bor ni i en unik miljö, charmerande salonger, bibliotek, matsal och vackra sovrum. Ni omges av grönskande ängar, stärkande havsluft och konfererar i en miljö perfekt för nytt kreativt tänk.

Konferens på slott i BretagneÄr det dags att planera en konferens eller en oförglömlig kick-off? Funderar ni på hur ni på bästa sätt kan svetsa samman ert team? – Våga testa något annorlunda. Miljön och omgivningen här är avkopplande och oemotståndligt vacker, säger Marie Nilsson d’Aubigné som är svenska och driver Château du Grand Val tillsammans med hennes man Roland sedan början av 90- talet.
– Här finns det plats för både andrum och inspiration. Det är den ideala platsen för att odla ny energi, för att skapa lust, för att bygga och utvecklas framåt, fortsätter Roland.
– Om ni behöver nya, friska fläktar är ni välkomna hit för att andas in den bretagnska havsluften. Kusten här liknar inget annat!

Utöver slottsbyggnaden finns tre vackra sidobyggnader från 1700-talet och sammantaget kan slottet härbärgera upp till 35 personer. För större grupper finns närliggande hotell att tillgå.

Prisvärt och originellt
– Vi lovar att ni får en oförglömlig vistelse här i Bretagne. Ni får dessutom en konferens som är mycket prisvärd, jämför gärna med populära konferensanläggningar hemma i Sverige, konstaterar Roland och fortsätter: – Vi har många års erfarenhet av alla tänkbara möten, konferenser och evenemang. Vi tar med glädje emot era önskemål och anpassar oss efter er budget. Vår personal är mycket kompetent, genuin och lyhörd. Utifrån era önskemål skapar vi sedan ett upplägg som gör er vistelse angenäm och mycket minnesvärd.

Château du Grand Val erbjuder en möjlighet att komma bort från stela konferensrum och tråkiga powerpointpresentationer.
– Vi erbjuder en vistelse som är både harmonisk och stimulerande. Här får ni perfekta förutsättningar för att våga testa era vingar tillsammans, säger Roland. – Vi kan också erbjuda större eller mindre aktiviteter mellan era möten. Allt från dagsutflykt till Dagen D eller Mont-Saint- Michel. Eller kanske en femkamp med bland annat bågskytte och rodd i en av våra dammar.
Populärt är också olika avsmakningar: Franska ostar tillsammans med utsökta Loireviner. Provning av Bretagnsk cider, pommeau och calvados, eller varför inte låta alla få baka sin egen anklever i slottsköket under ledning av vår mästerkock, summerar Marie.