flag_fr flag_enflag_se

MÖTEN, EVENT & KONFERENS I FRANKRIKE, BRETAGNE


Det finns inget bättre sätt att svetsa ihop en grupp människor än att resa, äta, bo och arbeta tillsammans under ett antal dagar. Det är under dessa dygn som samförstånd, förståelse, delaktighet och de riktiga bra idéerna föds. Ha en konferens i Frankrike, Bretagne för en härlig upplevelse!


Chateau du Grand Val France Frankrike Brittany Bretagne - Conference Konferens

Mer för pengarna på Grand Val

Jämför oss gärna med några av de populäraste svenska konferenshotellen. Vi kan konstatera att kostnaden för en konferens på Grand Val är billigare i de flesta fall. Så mycket billigare att du hade fått resan till Frankrike på köpet i 80% av fallen. En annan trevlig sak med att konferera hos oss är att du kan välja vin, istället för vatten eller lättöl till maten. Det ingår i priset här i Bretagne. Ha en konferens i Frankrike, Bretagne för en oförglömlig upplevelse!

Unika möten

Även om Château du Grand Val är ett litet slott, så är det en bra plats för stormöten. Vi har många års erfarenhet av alla tänkbara konferenser, events och möten. Dina mål och kostnadsramar styr våra förslag på upplägg som gör ditt arrangemang framgångsrikt och inspirerande.

Låter det bra? Kontakta oss!

SE MER KONFERENS BILDER

DRÖMKONFERENS PÅ ETT SLOTT I BRETAGNE

Bretagne är de många sagornas och legendernas plats i Frankrike.I denna historiska och mytomspunna del av Europa har man hållit viktiga och avgörande möten i alla tider. Det är den idealiska miljön för att inspireras och odla ny energi tillsammans. På det pittoreska slottet Château du Grand Val bor ni i en unik miljö, charmerande salonger, bibliotek, matsal och vackra sovrum. Ni omges av grönskande ängar, stärkande havsluft och konfererar i en miljö perfekt för nytt kreativt tänk. Läs mer om konferens på slott.

Se filmen: Château du Grand Val ”Love at First Sight”

Bilder från GrandvalINTRESSEANMÄLAN
Fyll i bokstäverna i fältet nedan.
captcha

Önskat datum
Fr. o. m:

T. o. m:

Jag önskar hyra:
SlottetStora ParkhusetLilla ParkhusetGrindhuset

Aktivitet
KonferensBröllop & FestSemester

Översikt

Kontakta oss

Château du Grand Val

35 270 Combourg

Bretagne, Frankrike

Tel: +46 (0)705-53 26 20 / +33(0)643 36 64 75

Email: info@grandval.nu

Facebook Facebook Tripadvisor

LONELY PLANET

Recommandé par Lonely Planet

OLIVER´S TRAVELS

Top recommended property 2014 awarded to the most popular & well reviewed property