flag_fr flag_enflag_se

Semester i Frankrike, Bretagne?

Åk på semester i Frankrike, Bretagne och vila, koppla av, ladda batterierna, umgås med barn och vänner, ha kul, äta och dricka gott, bada, läsa en bra bok, sporta, se och uppleva saker. Bretagne och Château du Grand Val kan erbjuda dig allt det här och mycket mer.

Bretagne året om

Bretagne har egentligen bara tre årstider. Ingen vinter, bara en lång vår, en lång sommar och en lång höst. Redan i februari möter du våren på Grand Val, då blommar Påskliljor och Magnolian för fullt. I december kan du fortfarande hitta blommande rosor. På morgonen är luften frisk och hög och den typiska franska morgondimman ligger som en sjö i dalen.

Här bor du mitt i historierna om Kung Arthur, Merlin och riddarna kring det runda bordet. Här känner du historiens vingslag från kelter och vikingar. Lägg till Atlantkustens skillnad på 15 meter mellan ebb och flod, världens kanske finaste seafood som ostron, hummer, pilgrimsmusslor. Allt smaksatt med en flaska Muscadet. Åk på semester i Frankrike, Bretagne för en oförglömlig semester!

Chateau du Grand Val - Att uppleva

För dig som inte vill ha lata dagar och inte vill sitta still och njuta åt fågelkvitter och en god bok finns det i det närmaste oändligt mycket att välja mellan. Antingen du är ung eller gammal, atlet eller soffpotatis.

Chatea du Grandval Bretagne France - Sport & Fritid

För dig som vill aktivera dig på semestern finns det hur mycket som helst att göra. Om inte något av nedanstående passar så bara fråga nere på turistbyrån i Combourg. De pratar engelska och tyska bl.a

Chateau du Grand Val Bretagne Frankrike - Mat & Dryck

Mat, dryck och kultur I en härlig mix. I Bretagne hittar du ett utbud av färska och närproducerade råvaror som inte går att förklara. Det måste upplevas. Att äta sea-food I världsklass ute vid kusten eller besöka frankrikes bästa och största matmarknad i Rennes en lördag är oförglömligt.

Översikt

Kontakta oss

Château du Grand Val

35 270 Combourg

Bretagne, Frankrike

Tel: +46 (0)705-53 26 20 / +33(0)643 36 64 75

Email: info@grandval.nu

Facebook Facebook Tripadvisor

LONELY PLANET

Recommandé par Lonely Planet

OLIVER´S TRAVELS

Top recommended property 2014 awarded to the most popular & well reviewed property