flag_fr flag_enflag_se

Mat & Dryck

Mat, dryck och kultur i en härlig mix. I Bretagne hittar du ett utbud av färska och närproducerade råvaror som inte går att beskriva. Det måste upplevas. Att äta seafood i världsklass ute vid kusten eller besöka Frankrikes bästa och största matmarknad i Rennes en lördag är oförglömligt.

Förslag på aktiviteter

  • Hyr en eller flera små båtar med utombordare i hamnen i Dinan. Slussa uppför eller nedför floden Rance som delar Bretagne. Ta med picknickkorgar. Lugnt, kul och vackert.
  • Slå dig ner på en liten restaurang i fiskebyn Cancale och ät seafood av världsklass. Upplev platsens magiska ebb och flod samtidigt. 10-15 meter vatten som försvinner framför dina ögon.
  • Lices i Rennes är en av Frankrikes största och bästa matmarknader och är öppen varje lördag. Måste upplevas!
  • Köp med dig färsk hummer från kusten, koka hemma på slottet och ät ute i parken. Priset på hummer ligger mellan 19 och 30€ per kilo.

På slottet kan vi arrangera

  • Provning på slottet av Cider, Pommeau och Calvados.
  • Matlagning med kock på slottet.
  • Vinprovning på slottet.
  • Ost- och vinprovning på slottet.
  • Middag på slottet. Kock med serveringspersonal ser till att ni får en oförglömlig middag i matsalen (minst 10 personer).
Chateau du Grand Val - Att uppleva

För dig som inte vill ha lata dagar och inte vill sitta still och njuta åt fågelkvitter och en god bok finns det i det närmaste oändligt mycket att välja mellan. Antingen du är ung eller gammal, atlet eller soffpotatis.

Chatea du Grandval Bretagne France - Sport & Fritid

För dig som vill aktivera dig på semestern finns det hur mycket som helst att göra. Om inte något av nedanstående passar så bara fråga nere på turistbyrån i Combourg. De pratar flera språk.

Chateau du Grand Val Bretagne Frankrike - Semester Holiday

Vila, koppla av, ladda batterierna, umgås med barn och vänner, ha kul, äta och dricka gott, bada, läsa en bra bok, sporta, se och uppleva saker. Bretagne och Château du Grand Val kan erbjuda dig allt detta och mer därtill.

Översikt

Kontakta oss

Château du Grand Val

35 270 Combourg

Bretagne, Frankrike

Tel: +46 (0)705-53 26 20 / +33(0)643 36 64 75

Email: info@grandval.nu

Facebook Facebook Tripadvisor

LONELY PLANET

Recommandé par Lonely Planet

OLIVER´S TRAVELS

Top recommended property 2014 awarded to the most popular & well reviewed property